header image
Hem
brevet från Anna PDF Print E-mail
Written by Anna   
Sunday, 18 February 2007
Till min älskade kvartingbror Ådi,

Egentligen så är inte du och jag i huvudtaget släkt, men i vår familj så är vi inte så noga med såna detaljer. Din pappa var som en pappa för mig under så många år och jag ser han fortfarande lite som en pappa, du och jag delar dessutom på en bror så det var så du blev min kvarting bror…. Dessutom så var jag med när din mamma och pappa bestämde ditt namn och jag älskar namnet Ådi, känner mig lite delaktig i det beslutet och väldigt stolt över det!

Jag såg dig bara en gång, dagen efter du fötts och du var den sötaste nyfödda bebis jag sett (säg inte det till brorsan! J)! En ynka liten timme var all tid jag fick tillsammans med dig, men den timmen var fantastisk och kommer alltid att finnas med mig i hjärtat för resten av mitt liv!  Att bara få sitta och hålla dig, peta på dig, räkna alla fingrar och tår, sniffa lite på dig och beundra allt hår….. Det var en kort men minnesvärd timme vi fick tillsammans!

Trots den korta tid du var hos oss så har du gjort ett stort intryck på oss alla och vi har alla blivit påverkade av dig. Jag själv för egen del har nu blivit blodgivare och pengarna jag får för det går till barncancerfonden. Helt plötsligt så har livet fått en annan mening och jag vill göra vad jag än kan för att hjälpa andra, andra som är som du, sjuka och behöver andra människors hjälp. Jag vet att det inte är någon stor sak att vara blodgivare, men vanligtvis är man (eller jag) lite lat, kommer inte iväg och får sånt gjort, men nu får jag det. Och det lilla kvartingen – är helt och hållet din förtjänst!

Du, min älskade lilla kvarting kommer alltid att vara saknad, men jag kommer alltid att minnas dig och du har en stor plats i mitt hjärta för alltid! Jag vet att du nu är en ängel som vakar över oss alla. Älskar dig!

”En gång hade jag ett leende, en gång kunde jag skratta.
En gång var jag ledsen, en gång kunde jag gråta.
Nu är jag tom…
Jag har inget leende, kan inte skratta.
Jag kan inte gråta, har inga tårar.
Jag är tom…
Ingen kärlek, inget hat, inga känslor.
Jag är tom…”


Pussar och kramar
Anna
 
 Image

Last Updated ( Monday, 19 February 2007 )

tresktrollet.se?
Ja, har du aldrig haft en sådan där dag då du känt dig stor, grön och oformlig och ändå så .....


Nyast
Vad alla andra ...
Online
We have 3 guests online